Lingemeer

 

Sinds enkele jaren is de Gemeente Buren een nieuwe woonwijk rijker.

Aan het ruim 160 hectare grote Lingemeer is een luxe woonwijk ontstaan met louter vrijstaande en twee-onder-één-kap woningen.

Bijna alle woningen zijn gebouwd op royale percelen aan het water en beschikken over een aanlegsteiger.

Lingemeer bevindt zich op 1,5 km van de A15 tussen Tiel en Rhenen. Binnen een straal van 3 km vindt u winkels voor de eerste levensbehoeften en scholen. Het complete voorzieningenpakket is binnen 6 km beschikbaar. U bent met de auto slechts 15 tot 30 minuten verwijderd van steden als Utrecht en Nijmegen.

De Randstad en het achterland zijn zeer goed bereikbaar dankzij de centrale ligging.  Een extra reden om voor zo'n toplocatie te kiezen. Zeker als de voorjaarszon intenser wordt, is het karakteristieke rivierenland met zijn vruchtbomen en hun uitbundige bloesem een lustoord. De majestueuze Waal en Lek liggen op 5 km fietsen van het Lingemeer 

Voor wie zijn de villa's bestemd?

De villa's zijn bedoeld voor mensen die zich willen vestigen in een rustige, natuurlijke omgeving. Voor mensen die bijvoorbeeld werken in de Randstad of in een andere grote stad in de omgeving en die toch willen vertoeven in een huis met stijl en comfort. Uiteraard zijn de villa's ook zeer geschikt voor 50+'ers, die een rustige en veilige omgeving zoeken, maar toch actief willen blijven.

Bewoners typeren het Lingemeer zelf als ‘Het Giethoorn van de Betuwe’.

 

 

 

Inloggen

Inloggen op mijn Jan Wolters Makelaardij. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?