Aankoopbegeleiding

De aankoop van uw nieuwe woning vergt een nuchtere blik. Jan Wolters Makelaardij biedt u deskundige begeleiding!

Aankoop begeleiding van Zoeken tot Afnemen

Jan Wolters Makelaardij biedt niet alleen professionele ondersteuning bij de verkoop van uw woning, maar ook bij de aankoop van uw nieuwe huis. Hierbij kunt u kiezen in welke mate u van onze dienstverlening gebruik wilt maken.

Wat kunt u van ons verwachten?

  1. Zoekopdracht: De meeste mensen die een nieuwe woning zoeken weten precies wat ze willen. De één gaat graag zelf op zoek naar het huis wat aan alle wensen voldoet terwijl de ander liever onze expertise aanwendt om een geschikte woning te vinden.
  2. Bezichtiging: Een huis kan op verschillende manieren bekeken worden. Om u te helpen een weloverwogen beslissing te kunnen nemen is het belangrijk dat de roze bril wordt afgezet en de technische en juridische aspecten onder de loep worden genomen.
  3. Bod uitbrengen: De meeste mensen kopen niet dagelijks een huis. Op dit gebied bieden wij letterlijk de meeste winst. Marktkennis en ervaring is essentieel bij het uitbrengen van een bod en het nakijken van contracten.
  4. Afname van de woning: De leukste dag van een aankooptraject is de oplevering. Om uw feest niet te verstoren houden wij toezicht op de naleving van alle afspraken en zorgen wij dat de meterstanden worden opgenomen.
  5. Nazorg: Soms komen er na de oplevering verrassingen aan het licht. Wij blijven u vertegenwoordigen en ondersteunen waar mogelijk. Ook bewaren wij het complete aankoopdossier als naslagwerk.

Maak een afspraak