Uw woning verkopen

 In de huidige markt uw woning verkopen vergt een deskundige aanpak.

Jan Wolters Makelaardij hanteert al jaren met succes een goed doordacht stappenplan.

Veel mensen kiezen er daarom voor hun huis door ons te laten verkopen. In de afgelopen jaren heeft dit geresulteerd in onze begeleiding bij meer dan 70 verkooptransacties per jaar gemiddeld.

Ons stappenplan ziet er in grote lijnen zo uit:

1. Wanneer u ons inschakelt om uw woning te verkopen dan zullen wij u aan de hand van een concurrentieanalyse laten zien welke prijsstelling wij adviseren. Dit doen wij op basis van een Gratis waardebepaling. Vervolgens wordt er een aktieplan opgesteld wat bijdraagt aan een efficiënt en succesvol verkoopproces.

2. De presentatie van de woning krijgt bij ons zeer veel aandacht. Na het maken van de foto’s en het plaatsen van 1 of meer te koop borden wordt uw woning op een aantal internetsites geplaatst. Naast onze eigen site zijn dit onder andere: Vbo.nl, Funda.nl, Huislijn.nl, Jaap.nl en Zoekallehuizen.nl. Daarnaast hangen wij een presentatie in onze drukbezochte etalage en maken wij een uitgebreide verkoopbrochure met veel grote kleurenfotos’s.

3. Het belangrijkste onderdeel van het verkoopproces is het matchen van uw woning aan een potentiële koper. Om dit te kunnen doen zetten wij een aantal belangrijke verkooptools in:

- Onze actuele database met huizenzoekers

- Een TE KOOP mailing die in de buurt worden verspreid

- Een uitstekende bereikbaarheid tot 22:00 uur ’s avonds

- Uitgebreide bezichtigingen, ook ’s avonds en op zaterdag

- Ons kantoor bij Winkelcentrum Galecop is 6 dagen per week geopend

4. Wanneer de match met een potentiële koper is gemaakt dan gaan wij over tot de onderhandeling. Wij onderhandelen namens u over de verkoopprijs en de overige verkoopvoorwaarden. Alle gemaakte afspraken worden door ons vastgelegd in het koopcontract.

5. Op de transportdatum begeleiden wij de inspectie van de woning en zorgen wij dat de meterstanden worden opgenomen. Ook bij het notarieel transport zijn wij aanwezig.

Indien u overweegt ons in te schakelen voor de verkoop van uw woning dan kunt u ons bellen voor een gratis waardebepaling of de desbetreffende button op deze website aanklikken en uw gegevens achterlaten. Wij zijn u graag van dienst.

Inloggen

Inloggen op mijn Jan Wolters Makelaardij. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?