Jan Wolters Makelaardij en het milieu

 

 

Duurzaam bouwen, energie besparen, kosten bewust met energie omgaan en een goed milieu achterlaten aan onze kinderen wordt steeds belangrijker en heeft een grote impact op uw woongenot en maandelijkse lasten.

Met de invoering van het verplichte Energielabel in 2015 is er weer een belangrijke stap gezet in de bewustwording van huiseigenaren aangaande het energieverbruik van hun woning en de bijbehorende kosten.

Ook wij van Jan Wolters Makelaardij, zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en daarnaast uiteraard bezig om onze kosten binnen de perken te houden.

Naast het vervangen van de gloeilampen door led verlichting en de aanschaf van een zeer zuinige elektrische auto, houden wij bij de aanschaf van alle andere zaken het verbruik en de daarmee samenhangende kosten goed in de gaten.

Omdat onze klanten ook steeds vaker vragen stellen over de mogelijkheden om energie en kosten te besparen hebben wij ons goed in de markt georiƫnteerd. Belangrijk uitgangspunt hierbij is dat het energiezuiniger maken van uw woning geen geld kost, maar juist geld oplevert. Banken springen hier overigens goed op in met aantrekkelijke regelingen voor mensen die hun woning energiezuiniger willen maken.

Om u op zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is Jan Wolters makelaardij een samenwerking aangegaan met De Groene Hoed.

De Groene Hoed is een bedrijf dat zich als doel stelt om iedereen in Nederland duurzame en betrouwbare oplossingen te bieden waarmee zelf energie en warmte kan worden opgewekt. (Ook voor mensen in een bestaande woning en de mensen met een iets kleinere portemonnee)

Door zelf uw energie en warmte op te wekken kunt u flink besparen in de maandelijkse lasten.

Door middel van een warmtepomp, zonnepaneel of solar boiler is al snel een besparing tot 50% van  uw energieverbruik  te realiseren. Met stapsgewijze investeringen (met een terugverdientijd van onder de 10 jaar) kunt u langzaam maar zeker volledig zelfvoorzienend worden. Zo bespaart u elke maand geld, zonder verlies in wooncomfort!

De Groene Hoed ontneemt u de zorgen. Zij kijken wat de beste oplossing is voor uw huis. Aan de hand van uw beschikbare budget wordt er een maatwerk ontwerp gemaakt. Ze regelen de inkoop welke door exclusiviteitscontracten met de fabrikant extra voordelig zijn. Bovendien kunnen zij ook de installatie voor u regelen.

Kijk voor meer informatie op: www.groenehoedduurzaam.nl of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

 

 

 

Inloggen

Inloggen op mijn Jan Wolters Makelaardij. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?