Jan Wolters Makelaardij en het milieu

Duurzaam bouwen, energie besparen, kosten bewust met energie omgaan en een goed milieu achterlaten aan onze kinderen wordt steeds belangrijker en heeft een grote impact op uw woongenot en maandelijkse lasten.

Met de invoering van het verplichte Energielabel in 2015 is er weer een belangrijke stap gezet in de bewustwording van huiseigenaren aangaande het energieverbruik van hun woning en de bijbehorende kosten.

Ook wij van Jan Wolters Makelaardij, zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en daarnaast uiteraard bezig om onze kosten binnen de perken te houden.

Naast het vervangen van de gloeilampen door led verlichting en de aanschaf van een zeer zuinige elektrische auto, houden wij bij de aanschaf van alle andere zaken het verbruik en de daarmee samenhangende kosten goed in de gaten.

Omdat onze klanten ook steeds vaker vragen stellen over de mogelijkheden om energie en kosten te besparen hebben wij ons goed in de markt georiënteerd. Belangrijk uitgangspunt hierbij is dat het energiezuiniger maken van uw woning geen geld kost, maar juist geld oplevert. Banken springen hier overigens goed op in met aantrekkelijke regelingen voor mensen die hun woning energiezuiniger willen maken.

Maak een afspraak