Beschrijving

Beste belangstellende(n), 
Wegens de grote belangstelling verzoeken we u om via de e-mail te reageren. 

In de populaire wijk Zuilen vind je deze kleurrijke tussenwoning met 3 slaapkamers en een diepe tuin op het zuidoosten. De unieke eengezinswoning beschikt over een dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. In de nabije omgeving zijn diverse sport- en groen voorzieningen, winkels, scholen en horecagelegenheden te vinden. Parkeren doe je hier gratis voor de deur!

Indeling
Begane grond:
Wanneer je de hal in loopt krijg je toegang tot het toilet, de trapopgang, meterkast en de woonkamer. De woonkamer heeft zowel aan de voor- als achterzijde een grote raampartij waardoor er veel natuurlijk daglicht de kamer binnen komt. Daarnaast beschikt deze over voldoende ruimte voor een ruime zit- en eethoek. De keuken vind je aan de achterzijde van de woning. Deze is uitgerust met een oven, wasbak, gasfornuis en de nodige kastruimte. 

Eerste verdieping:
Aangekomen op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en de badkamer. De inpandige badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche en wastafel. Twee van de slaapkamers zijn te vinden aan de achterzijde van de woning en één aan de voorzijde. Alle drie de kamers krijgen veel licht en extra ruimte door middel van de dakkapellen.

Zolder:
Via een vaste trap is de zolder te bereiken. Hier bevindt zich de opstelplaats van de cv ketel en er is voldoende opbergruimte.

Tuin:
Vanuit de keuken krijg je toegang tot de zonnige en diepe achtertuin. Hier is aan de voorzijde een terras gecreëerd met voldoende ruimte voor een tuinset. Via het pad met borders aan weerszijden bereik je de achterkant van de tuin en de stenen berging.

Bijzonderheden:
- Unieke, creatieve en kleurrijke tussenwoning in Zuilen;
- Op 15 minuten fietsafstand van het centrum van Utrecht;
- Uitvalswegen A2 en N230 bevinden zich in de directe omgeving;
- Nabij diverse groen- en sportvoorzieningen;
- Dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde;
- Parkeren kan gratis voor de deur;
- Definitief energielabel C.

Kenmerken