Beschrijving

Riant 3-kamer appartement gelegen op de 3e verdieping (tevens de bovenste woonlaag) met uitzicht over het Amsterdam Rijnkanaal vanuit de woonkamer. Het appartementencomplex is gelegen aan de welbekende Amsterdamsestraatweg en beschikt over een liftinstallatie. 

In de nabije omgeving bevinden zich alle denkbare voorzieningen waaronder; verschillende supermarkten, scholen en kinderopvang, een groenteboer, een drogist, restaurants, cafés, uitvalswegen (A27/A12/A2) en het openbaar vervoer. Zowel het centraal station als het centrum van Utrecht liggen in de nabije omgeving. 

Indeling: 
Begane grond:
Afgesloten entree met intercominstallatie, toegang naar de hal met postbussen, liftinstallatie, trappenhuis, toegang naar bergingen, galerijen en naar het achtergelegen parkeerterrein.

Derde verdieping:
Entree, hal met meterkast, separaat toilet met fonteintje, voorraadkast en een kast met daarin de 
CV-ketel. Via de hal is er toegang naar de twee slaapkamers en de ruime woonkamer. 

De woonkamer is voorzien van monoblock airconditioning en heeft grote raampartijen. Hierdoor is er sprake van een ruime en lichte woonkamer. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten; een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap(recirculatie), oven en koelkast. 

Aan de galerijzijde bevinden zich de twee slaapkamers. Deze zijn respectievelijk 7 en 12 m² groot waarbij de grote slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand. De kleine slaapkamer is uitermate geschikt om als werkruimte, hobbykamer of slaapkamer gebruikt te worden.

De moderne badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche, wastafelmeubel, design radiator en aansluiting voor wasmachine en droger. 

Bijzonderheden: 
- Riant 3-kamerappartement met 75 m² woonoppervlakte;
- Het appartement is gelegen op de 3e verdieping met uitzicht over het Amsterdam Rijnkanaal;
- Het complex is voorzien van een lift; 
- Screens voor zonwering aan de woonkamerzijde van het appartement; 
- Actieve en gezonde VvE, servicekosten bedragen € 140,-- per maand; 
- Verwarming en warm water middels een CV- combiketel (Nefit HRC24/CW4 uit 2019); 
- Het appartement heeft een definitief energielabel B; 
- Oplevering in overleg.

Kenmerken