Omschrijving

---> Ga naar onze website om de virtuele tour te bekijken! <---

Goed onderhouden vrijstaande woning met waterterras in villapark Lingemeer. Door de beplanting rondom het huis en de onderhoudsarme achtertuin is het heerlijk genieten en wordt tevens uw privacy gegarandeerd. De carport en een afzonderlijke berging aan het einde van de oprit completeren het geheel.

Indeling

De uitgekiende gevelpartij voorziet de begane grond van zeer gunstige lichtinval. De hele begane grondvloer is drempelloos, voorzien van lichte plavuizen met vloerverwarming. 
De woonkamer van ca. 38.5 m2 biedt alom tuincontact, de afzonderlijke keuken beschikt over de benodigde inbouwapparatuur (Miele, Bosch). De gehele begane grond heeft een oppervlakte 60.8 m2.
Muren en plafonds zijn voorzien van lichte spachtelputz afwerking. De  hardhouten vaste trap in de hal, waaronder zich het toilet met wastafel bevindt, geeft toegang tot de 1e verdieping.

Eerste verdieping

Via de overloop zijn de twee (voorheen drie) slaapkamers, de badkamer en wasruimte bereikbaar. Opvallend is de zeer grote masterbedroom, (voorheen 2 slaapkamers) die is voorzien van veel bergruimte dankzij de grote vaste spiegelkasten. 

Naast de riante badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel bevindt zich de aparte wasruimte met wasmachine aansluiting. Via de vlizotrap vanaf de overloop, is er toegang tot de ruime zolder met veel opbergruimte

Tweede verdieping

Op de zolder met stahoogte, bevindt zich de Cv-installatie en de mechanische afzuiging. De gehele eerste verdieping is voorzien van lichte vloerbedekking.

Tuin

De woning heeft een heerlijk privacy biedende achtertuin, grenzend aan het water. 
De ligging aan een van de watergangen naar de grote plas, luisterrijk op zichzelf, beschut aangenaam tegen geluidsoverlast van de nabije verkeersstromen. Wel de lusten, niet de lasten van snelle verbindingen. Op het waterterras is het genieten van alle rust en privacy.

Bijzonderheden

Deze woning is te bekijken in een ''Dollhouse'' weergave op de website van Jan Wolters Makelaardij via de knop ''Bekijk virtuele tour''.

Kenmerken